64 гітлерівські субмарини з 1945 року, спокійно стоять на далеких причалах військових баз Чилі та Аргентини! Це не рахуючи тих, які перегнали до Антарктиди і затопили на мілководді…

Як вони туди потрапили? Що перевезли? І де ті надсекретні пасажири, якими без сумніву були лідери Третього Рейху на чолі з Гітлером? Де скарби?

Команда журналу “Музеї України” десять років йшла слідами головних наці, що “зникли” 1945 року.Саме ми знайшли і опитали свідка останнього рейсу “Конвою фюрера” з 11 океанських субмарин 1945 року, з острова Гельголанд! Прикметно, що один підводний човен мав повністю український екіпаж! Знайшли ми і кілька картин “доктора” Менгеле, які він малював в Альпах, переховуючись від американців…

Всі все розуміли. Не вистачало документальних підтверджень і фотографій. Нарешті, вони виникли!

tmb_1000100048d68a2c3dcaf395d0abc9c93340554b“У передмісті Буенос-Айреса агенти Інтерполу виявили унікальні артефакти Третього Рейху та особисті речі Адольфа Гітлера.

Знахідку назвали найбільшою колекцією артефактів нацистської Німеччини в історії Аргентини, пише Associated Press.

Колекціонер зберігав у прихованій кімнаті портрет Адольфа Гітлера, набір ножів, пісочний годинник із нацистським маркуванням, статую-герб Третього Рейху, набір губних гармошок та багато іншого.

Агенти Інтерполу, отримавши дозвіл суду, увірвалися в будинок колекціонера. Їхню увагу привернула книжкова полиця, за якою виявився прохід у таємну кімнату.

За нею знайшли 75 предметів, які, на думку влади, є оригінальними. Свого часу могли належати високопоставленим нацистам. Особливу увагу вчені приділили лупі, якою користувався сам Адольф Гітлер, так званим іграшкам для “зомбування” дітей і приладу для вимірювання голови – такими нібито визначали приналежність новонароджених до арійської раси”.

Патрісія Бурллич, Міністр безпеки Аргентини, заявила, що всі речі оригінальні, ними дійсно користувався Гітлер – знайшли історичні фото, що це підтверджують. Аргентинський суд засекретив розслідування на 9 місяців. Лише зараз фотографії та деякі подробиці потрапили в пресу.

Прикметно, що крім нацистських символів, в колекції були єгипетські мумії, дивні археологічні знахідки різних епох і народів…

І невелика самоцитата з давнього матеріалу, що пояснює логіку нашого розслідування, яке миттєво привернуло увагу специфічних людей багатьох країн:

“…Ця пригода почалася в Баварських Альпах кілька років тому. Тоді ми йшли шляхом втечі зловісного доктора Менгеле, розшукуючи картини, які він малював, видаючи себе за художника. Кілька картин знайшли. Протримався довго. За кілька років з чемоданчиком, перебрався до Південної Америки, де в кінці ХХ століття помер на пляжі під час сексу з молодою мулаткою…

Буквально зразу на нас вийшли ветерани радянських спецслужб, що на високому рівні розшукують скарби. То потужна міжнародна група з масонським акцентом… Крім маси різної інформації, ми отримали історію про кортик німецького льотчика з тайником, у якому були зашифровані координати. Розшифрували. Вийшла точка в Антарктиді. Земля Королеви Мод. Ще тоді я звернув увагу на підвищену цікавість до субмарин. Ветерани готували секретну експедицію до Антарктиди і Південної Америки. Шукали тележурналіста.

За якийсь час до Антарктиди і Південної Америки рушає одна з кращих команд міжнародних розслідувань Костянтина Стогнія. Враховуючи їх дивний маршрут, я зрозумів, що знали вони багато. Та, не все. І шукали трохи не там. Зняли затоплений підводний човен. Спустилися, http://voenhronika.ru/publ/vtoraja_mirovaja_vojna_germanija_khronika/poslednjaja_tajna_gitlera_ukraina_2011_god/23-1-0-2146 зафільмували. http://blogs.pravda.com.ua/authors/stogniy/517e6cbabf48a/  – тут їх свідчення.

Після моїх публікацій про Антарктиду, виникло альтернативне джерело інформації. Звичайний читач просто не розуміє, у якому моніторингу знаходяться подібні статті, скількома мовами перекладаються, на які столи лягають. Підкреслю – оригінальні розслідування, а не переспів з уфологічних сайтів, більшість яких традиційно використовують спецслужби.

Зателефонував наш старовинний друг, отаман Американського козацтва Сергій Цапенко. Ексклюзивно переказав розмову з учасником вже легендарної боротьби за козацькі регалії, брутально викрадених ФСБ РФ з Музею Кубанського козацтва у Нью-Джерсі (США), Валентином Володимировичем Доценком. Його батько Володимир Доценко, був офіцером підводного човна Рейху, екіпаж якого було сформовано лише з українців. Можливо, то був проект Гетьмана Скоропадського, який підтримував близькі стосунки з керівниками Рейху, переконавши їх створити підрозділ Крігсмарине.

До екіпажу відбирали активістів УНР з бойовим досвідом, чи їх дітей. Після навчання, стажування на інших судах, було сформовано українську команду, яка показала блискучі результати. Жовто-блакитну субмарину перевели до якогось елітного загону, доручаючи лише секретні операції. На початку війни з СРСР, човен таємно прийшов до Чорного моря, базувалися під Севастополем. Потім повернулися до Атлантики, на базу Гельголанд.

Зазначу – це переказ розповіді сина підводника. Подаю його версію без коментарів!

Найцікавіше почалося у квітні 1945 року. На Гельголанді сконцентрували 11 океанських субмарин з досвідом далеких походів. Мінімум торпед, озброєння. Все зайве і певну кількість членів екіпажу залишили на березі. Взяли якийсь вантаж. Потім прибули якісь пасажири. Човни одночасно вийшли в море. Йшли зграєю. Комусь не пощастило – одна субмарина була знищена неподалік англійського берега. Про це є згадки у відкритій пресі. Група дійшла до Чилі. В районі міста Пуерто-Монт висадили пасажирів, вигрузили вантаж. Пішли до Аргентини. Члени екіпажів вийшли на берег, отримали нові документи. За кілька років багато хто перебрався до США і Канади. Як і В.Доценко.

Ще живуть кілька учасників того рейсу. Як німці, так і українці. В родинах є документи, фотографії, форма з спеціальними нашивками. Особлива реліквія – жовто-блакитні тільняшки. На жаль, категорично відмовляються спілкуватися з пресою. Шокує, як вони зберігають таємницю. Просто істині арійці! Нам так і не вдалося поки що встановити номер субмарини, прізвище капітана. Старпом – Демченко. Уповноважений з спецоперацій Шкуро. Все.

У 1945 році 20 німецьких човнів тихо зайшли на військові бази Чилі. Деякі стоять на далеких причалах і досі. 44 субмарини пришвартувалися на базах Аргентини.

b4f87-000fg7gh.gifВидно для відводу уваги демонстративно здалося дві субмарини – 10 липня 1945 року, U-530 в аргентинському місті Мар-дель-Плата. 17 серпня (!) там же здався екіпаж U-977. Таке враження, що то були підставні мішені.

Виникла таємниця загибелі потужного бразильського крейсеру «Байя»! Розслідування проведене американцями довело – ці дві субмарини не топили крейсер! А от зграя з десяти човнів, яка мала надважливу мету – могла. Крейсер затонув за три хвилини! 4 липня 1945 (за іншою версією 9 липня)! Значить отримав кілька торпед одночасно. На розслаблених бразильців видно просто випадково наскочили. Було таємниче знищено ще чотири судна. Загинуло понад 400 моряків. Війна вже місяць як закінчилася! Пояснень нема!

Погано, що ми не знаємо жодної дати, прізвища капітанів, бортового номеру. Блукаємо у пітьмі.

Через посередників, попросили українців Аргентини перевірити, чи є на якійсь військовій базі старі німецькі човни. Передали, що кілька залишилося. Обіцяють фото і точні координати. Днями повідомили, що на одній рубці видно зображення маленького тризуба. Хоч рубку кілька разів фарбували…

Ну, і спробуємо зробити власну реконструкцію подій. Найвірогіднше, десь 22 квітня 1945 року, фюрер і інші керівні нацисти були замінені двійниками. 22-23 квітня, швидше за все легкомоторною авіацією, їх доставили на Гельголанд.  Тут відразу виникає підозра, що Гітлер тихо домовився з керівниками США та Англії про шлях відходу, щось суттєве пообіцявши. 18 підводних човнів спокійно стояли на базі, і союзники, маючи потужну авіацію, знаючи про значення острова, його фактично не бомбардували! Висадилися на острів лише 5 травня!!! Цікаво…

Зграя з 11 океанських субмарин рішуче виходить в море. В принципі, можна вирахувати, яка з них загинула поблизу берегів Англії… Можливо, то та, на якій був Гітлер з Євою Браун? І чому там і досі скільки секретності?

Ескадра дивом, без втрат, оминула всі мінні поля, патрулі, радари. Ще раз зауважу – зграя з десяти океанських субмарин! Їх явно не шукали…

Єдиний прокол – випадкова зустріч з крейсером «Байя», який знищили моментально. Це стало другим підтвердженням.
Не дуже зрозуміло, для чого субмарини дійшли аж до Чилі? Подивіться на карту – вожді Рейху, за чисельними публікаціями, жили в Аргентині, поблизу кордону з Чилі. Зручно. Година автівкою, і ти в іншій країні, що унеможливлювало швидкий пошук. А там і інше громадянство, інші документи. Ймовірно, спершу «золото Рейху» зберігалося саме в Чилі…

Аби члени екіпажу не проговорилися, субмарини відправили до Аргентини. Можливо, десь кілька човнів було затоплено. Ймовірно саме на подібний і повезли групу К.Стогнія. Для нас це важливий документальний доказ. Раз є один човен, можуть бути інші. Зверніть увагу – до місця затоплення добиралися на легких рибальських човнах. Мілководдя. При потребі легко підняти. І саме подібними баркасами евакуювали екіпаж. Все сходиться. Розповідь свідка, затоплена субмарина.

Тепер треба отримати докази перебування субмарин на військових базах Чилі і Аргентини. Ми направили відповідні запити – відповіді нема!

Нині – головне довести, що влітку 1945 року, група з 10 німецьких субмарин таємно висадила КОГОСЬ в Чилі, і або здала кораблі Аргентинській Республіці, або затопила їх в територіальних водах. Значить, десь 300 моряків якимось чином отримали аргентинське громадянство. Прізвищ, виходить не змінювали? Повинні існувати документальні сліди!

Ми за крок до визнання втечі Гітлера та інших його соратників. Вже зрозуміло як.

Можливо, і США, і Аргентина, і Чилі нарешті визнають очевидний факт. Чи Гітлер і досі живий?!

Для нас залишається дзвінка романтична легенда про жовто-блакитну субмарину з конвою фюрера. І я чомусь впевнений, що і фотографії будуть…

…Кілька моїх творчих знайомих вже під коньячок перебирають гітарні струни, намагаючись знайти мелодію до ще не написаної пісні «Жовто-блакитна субмарина». Якщо зможуть – буде хіт. Підтекст відчули?

Всі учасники цього розслідування отримують потужне задоволення. Крім двох українських журналістських команд, ніхто не зміг просунутися далі. Навіть не намагаються. Якась гордість виникла. Не все тут просто…”

Як хтось не зрозумів, в Аргентині знайшли частину ОСОБИСТОЇ колекції Адольфа Гітлера, яку він заздалегідь переправив за океан. А можливо, взяв з собою в останній рейс субмарин. Якщо б Гітлер збирався покінчити життя самогубством, для чого вивозити колекцію? Не забуваємо, Третій Рейх вдумливо пограбував десятки країн Європи. Про кількість золота, діамантів, скарбів мистецтва навіть говорити не будемо.

Гітлер планував створити новий Рейх вже у Південній Америці. Куди протягом 1943-45 років і переправили все найцінніше, використовуючи десь сто надсучасних на той час субмарин. 64 з яких і досі стоять біля причалів Чилі і Аргентини!

Отож, вірити казкам радянської пропаганди, за стандартами якої працює путінська, про масове самогубство босів Третього Рейху, не варто. Знищили двійників. Наці – втекли!

То вже інша історія, що відбувалося у Південній Америці після 1945 року. Ми намагалися дослідити шлях фашистських скарбів, культурних цінностей, переміщення ближнього кола Гітлера. Писали про дивну колону новеньких вантажівок, яка перевезла ЩОСЬ до Центральної Америки…

Тема абсолютно не досліджена. Нам з Києва, спираючись на поодинокі свідчення ветеранів з української діаспори багатьох країн та їх родичів, вести подібні розслідування досить складно. Хоча, результат є!

Чекаємо підтвердження наших версій!

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”

 

 

tmb_1000100093d172686f5716543c09132ab6509873

tmb_1000100063e95b3035442c2c50101a41f765e460

 

tmb_10001000f471498b1b354d73fdb26481b2efde1d

Argentina-Nazi-Artifa_Horo-635x357

Argentina-Nazi-Artifa_Horo-2-635x357

620x260_a81a0fd40d89affe9b3cea7739db5ca2_c

Argentina-Nazi-Artifa_Horo-1-635x357

Від admin