На 5 каналі якась особлива домашня атмосфера. Мене вразили старовинні соснові двері поза студіями. Вони мило скриплять, гуркотять і не закриваються. У цьому щось є ностальгічне…

А студенти Інституту філології і масових комунікацій Університету “Україна” повернулися з розкішної екскурсії студіями славнозвісного 5 каналу! Супер! Купа яскравих вражень!

Зранку ми були на зйомках програми “Цілком таємно” Миколи Різника на каналі 2+2. Класика детективного жанру. Пройшлися студіями…

Перед тим відвідали ІСТV, Інтер, Укрінформ, “Голос України”, “Вечірній Київ”, музей у Пирогові. Отримали безцінний досвід. Ніхто не розповість про таємниці професії краще досвідчених журналістів-практиків!

Нам пощастило, що нашою групою опікувалася особисто піар-менеджер 5 каналу Анна Власова! Це професіонал екстра-класу! Що дивитися, що слухати – цікаво!

Ми побачили роботу легендарного ведучого Романа Чайки в прямому ефірі. Спостерігали в прямому ефірі випуск новин. Під час прямого ефіру були в апаратній. Враження – неймовірні! Ефірні команди працюють злагоджено. Всі знають, що робити, готові до будь-яких ситуацій. Всі впевнені і спокійні. Як єдиний оркестр!

Зацікавило оформлення студій. Все лаконічно продумано. Прекрасно виставлене світло. Розкішний дизайн. Естетика!

Особливе враження – зустріч з телеведучою Ольгою Калиновською! Їй варто записувати лекції з студентами на відео! Це – справжня героїня журналістики, що пройшла всю зону АТО і прекрасно орієнтується в ситуації!

5 канал варто дивитися! А нам, молодим журналістам – вивчати їх досвід!

-Ми – канал Революцій! – зауважила Анна Власова, – Стресові ситуації – наш формат!

Добре, що Україна має 5 канал. І ще не вмер!

Подяка колегам-журналістам за теплий прийом і прекрасну екскурсію! Постараємося повернутися!

Ростислав Тригуб, студент Університету “Україна”

Від admi vik