-Мудрість і досвід пращурів  українців збережені! – переконаний Володимир Пилат,  Президент Міжнародної федерації Бойового Гопака, – Десятки років знадобилися, аби дослідити і відродити до сьогодні втаємничені знання славетних лицарів нашої нації. Маємо реальні результати і підтвердження! Всі спроби спростувати існування таємних знань українців закінчились нічим! Це наша історія! Ми такі є!

На Волинь завітав сучасний козак-характерник зі Львова Костянтин Стасюк. У Музеї-скансені сільського господарство Волині, що в селі Рокині, він провів майстер-клас із бойового гопака та поділився власною методикою оздоровлення.

http://voltv.com.ua/kozak-harakternyk-zi-lvova-vchyv-bojovoho-hopaka-volynyan/

Отаман спілки характерників Федерації  Стасюк автор низки рекордів надможливостей  і витривалості  міжнародного рівня, цілитель, реабілітолог , феномен. https://www.youtube.com/watch?v=tjCyjJCoSHs

-Уже сьогодні кожен  має зрозуміти, що існує не нами вигадана, закладена Творцем, істина рухів, яка дозволяє людині долати силу тяжіння Землі! Це зменшення навантаження на опорно-рухливий апарат і м`язову систему!  – сказав Костянтин Стасюк, – Це – оздоровлення! Повернення молодості і довголіття.

Міжнародна федерація Бойового Гопака започаткувала програму Оздоровлення нації. Долучайтеся!

Від admin