006-1

Українцям ще належить пережити шок від дружини потенційного президента Франції Еманюеля Макрона. Йому 39 років. Їй -64! Троє дорослих дітей від першого шлюбу, сім онуків.

Президент Франції одружений на власній вчительці французької мови, старшій на 24 роки!

Каже, що закохався у вчительку Бріджит Троньє в школі у віці 15 років. Записався у театральний гурток, який вона вела. Ймовірно, роман у них вибухнув, коли йому було 17. Мабуть, стосунки були такими бурхливими, що втрутилися його батьки, відправивши пристрасного Макрона до Парижу.

Закохані підтримували якісь стосунки. Жінка з досить заможної родини…

Видно у житті Еманюєля щось сталося драматичне. В тридцять років він змусив Бріджіт (чи вона) розлучитися з чоловіком і одружився.

Після того, як у казці, у нього все пішло успішно. Гарна робота у банку Ротшильдів, посада міністра економіки, власна партія, що відразу отримала потужне фінансування і рекламу.

Драматична участь у президентській кампанії, де він став лідером першого туру. Мабуть переможе радикалку Ле Пен у другому турі.

Опоненти пробували звинувачувати кандидата у нетрадиційній сексуальній орієнтації, але він все спростував…

Зрозуміло, з цим шлюбом, вірніше з обома “молодятами” щось не те…

Цинічні українські політтехнологи висунули версію, що цей союз від початку прораховувався як піар-акція.

Незвичному чоловіку пророкували стрімкий злет, і навіть перемогу на президентських виборах, зважаючи на масову підтримку жінок, особливо літніх і розлучених.

Вибір, як бачимо, виявився вдалим. Макрон фактично президент Франції, Бріджит Троньє купається у променях слави, миттєво ставши однією з найвідоміших жінок планети.

Абсолютно у стилі рекламників торгового дому Ротшильдів.

Як в анекдоті – масони, скрізь одні масони…

Політичні вигоди цього президента очевидні. Він повністю контрольований, безвольний. Євросоюз Франція не розвалить, з НАТО не вийде, Росію засудить. Україну підтримає.

Завдання виконане!

Блискуча операція в стилі українських спецслужб…

Підготував Віктор Тригуб, “Музеї України”

 

006-1

dd3ae1218928633e48697b738562786f

dc7215b33fecea73f8dc13abff62c69f

brigitte-trogneux-et-emmanuel-macron_5364669

Від admin