Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до мандрівки по Дніпру на пароплаві «Омар Хайям» (причал, вул. Верхній Вал 72), що відбудеться 19 червня з 14:00 до 16:00. В рамках прогулянки відбудеться прес-конференція та неформальне спілкування з представниками та партнерами кінофестивалю «Відкрита Ніч. Дубль-22».


На заході буде презентовано:

  • програму 2019 року (дофестивальні покази, конкурсну, позаконкурсну та спеціальну програми, а також пост-фестивальну програму);
  • повний склад журі;
  • перелік офіційних майданчиків фестивалю по Україні та за кордоном;
  • офіційний ролик фестивалю.

Спікери:

Михайло Іллєнко – президент і арт-директор фестивалю, кінорежисер;
Володимир Лавренчук – голова правління Райффайзен Банку Аваль;
Анастасія Герасимова – речниця Українського культурного фонду;
Пилип Іллєнко  – голова Державного агентства України з питань кіно України;
Діана Попова – директор департаменту культури КМДА;
Андрій Різоль – ініціатор створення та Голова Меценатської Ради кінофестивалю «Відкрита Ніч», CEO компанії “ВАВІЛОН”; Голова правління Асоціації «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!»; експерт з PR, комплексних комунікаційних, маркетингових, соціальних, мистецьких проектів, кіно – та музичний продюсер.

Розклад події:

14:00 – пароплав вирушає у плавання (причал, вул. Верхній Вал 72)
14:00 -15:00 – прес-конференція;
15:00 – 16:00 – well come drink;
16:00 – прибуття до причалу (причал, вул. Верхній Вал 72).

 

У 2019 році кінофестиваль українських фільмів «Відкрита ніч. Дубль 22» відбудеться в ніч з 29 на 30 червня на столичному Арт-причалі. Одночасно з Києвом покази короткометражних фільмів пройдуть більше ніж у 100 локаціях по Україні та за кордоном.«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний що раз відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 22 рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня просто неба, щоб долучитись до останніх новинок, підтримати одне одного та похвалитися фільмами врожаю останнього року.

Фестиваль «Відкрита ніч» проходить під девізом: «Ми. Для нас. Про себе.»

Мета фестивалю – підтримка національного кінематографу, а також фільмів спільного та іноземного виробництва, які зберігають традиції українського мистецтва, пропонуючи нові концепції його розвитку, самоідентифікації та існування в спектрі світових національних кінематографій.

Від admin