Вчора вночі отримувала попередження, що найближчим часом одним популярним блогером буде зруйновано мій політичний імідж..

Минулого тижня активно обговорювався викид в медійний простір фіктивного рішення Баришського суду, щодо начебто мого позову проти Фейсбуку і лунав відповідний шквал наклепів від гомофільноі спільноти.

І все це тому, що в цей четвер у парламенті планувалося під шум політичних баталій і тишу невизначеного міжвладдя зробити справжню біду для майбутнього України.

Мова йшла про проект закону про “медичний канабіс”, а саме про коноплю ( маріхуану, анашу, гашиш) і про новий надприбутковий бізнес для нових облич українського олігархату.

Під виглядом закону про так званий “медичний канабіс” робилася спроба протягнути закон, який не має реального відношення до потреб пацієнтів, а натомість дозволить промислове вирощування коноплі в Україні.

Я , однозначно, за те, щоб усі пацієнти які потребують наркотичних знеболюючих чи протисудомних, мали можливість отримати доступ до цих препаратів.

І я, однозначно, проти того, щоб Украіна була засіяна коноплею і ставала джерелом дельта-9-тетрагидроканнабінолового кайфу для Європи.

Для допомоги хворим і легалізації препаратів, які містять в собі коноплю не потрібно приймати закон 10113, потрібно лише внести зміни до постанови Кабінету Міністрів України під номером 770, перевівши коноплю із таблиці 1 в таблицю 2.

Саме таким чином, якщо є реальне бажання, можно вирішити проблему хворих людей, які потребують наркотичних знеболюючих.

Водночас, не можу не звернути увагу на те, що поки недостатньо даних для того, щоб зробити однозначні висновки про безпеку канабісу навіть у разі застосування його у медичних цілях.

В бідній країні, якою з вини олігархів поки що є Украіна, засіяти поля коноплею і продавати її закордон – це трагедія для націі, майбутнього здорової і щасливої України.
Ставати не просто сировинним придатком Європи, а конопляним придатком – соромно.

Прихильники маріхуани активно розповідають про країни, де її вирощування і вживання є легальним, але забувають сказати, що зі 193 країн світу, які входять в ООН , лише 20 – маріхуану легалізували.

За останні 6 місяців раптом в усіх статтях Вікіпедії, пов’язаних з маріхуаною зявилися численні правки, які говорять про її безпеку і навіть користь.

Добре, що наша активна протидія спрацювала і закон не включили до порядку денного ( день правда ще не завершився.. ) – я дякую за позицію всім тим, хто не боявся наркомафіі і доносив правду до суспільства.

Відстоювати правду можно і без матюків, а радіти і посміхатися можно і, точно, корисніше для здоров’я тоді, коли ти не під кайфом.

А всім тим, хто пробує мене залякувати – відповідаю – ваша огидна брехня до мене не приліпає, я не схибила ніде і нічим ні перед Богом, ні перед народом України.

 

Ольга Богомолець

Від admin