Триває податковий терор і штрафний фашизм.

Податківці мало не на вулиці відловлюють людей, що колись займалися бізнесом і чесно зареєструвалися платником податків. Особливо не пощастило тим, хто колись був Суб`єктом підприємницької діяльності, згорнувся і не перереєструвався по новому Закону як фізична особа-підприємець.

Таких, нині самозанятих безробітних, звичайних менеджерів, а то і держслужбовців нараховується десь до десяти мільйонів!

І от всіх цих нещасних людей, більшість з яких платять податки за основним місцем роботи, у тому числі Єдиний соціальний внесок, наш доблесний Мінфін і податкова служба, вирішили нахабно “подоїти” – заднім числом – почали нараховувати отой злощасний ЄСВ за шість років! В середньому виходить до 50000 гривень податкової заборгованості!

Витягли зловісний наказ Мінфіну із сатанинським номером 666, і в столиці, зокрема, Київська міська податкова почала розсилати електронні листи про заборгованість з ЄСВ. Повідомлення отримують тисячі людей, не реагують, бо не розуміють, викидають у спам. А даремно!

 

У мене особисто і досі шок: вийшов на початку літа за пивом, на касі дізнався, що я давно ФОП, значусь в Реєстрі боржників, виїзд за кордон, всі нотаріальні дії, банки – блоковані. І винен 50 тис грн податку ЄСВ.

Київська міська податкова ще у травні 2019 року, тихенько-підленько надіслала у Виконавчу службу Деснянського району листа з повідомленням, що я винен ЄСВ за три роки (коли я легально працював у державних музеях, сплачував всі податки), нарахувала мені двадцять з чимось тисяч боргу, Виконавча служба накинула ще пару тисяч за свої безцінні послуги і впала в прострацію аж на два роки – ніяк мене не повідомили і лише в травні 2021 року, внесли мене до Реєстру боржників, блокували виїзд, фактично заарештували майно. На касі супермаркету дізнався – картки блокували…

На оскарження дається 10 днів. Пройшло два роки!

Написав оскарження – нема відповіді! Так і сижу блокований!
Виявилося, що згідно наказу Мінфіну №666 всіх тих, хто колись займався бізнесом і зареєстрований як платник податків, був СПД і не перереєструвався як фізична особа-підприємець, оптом зробили ФОП і заднім числом нарахували 50 тисяч грн єдиних соціальних виплат!

При тому, що ми всі або десь працювали і автоматом платили той ЄСВ, або взагалі безробітні як я.
Коли я прийшов в Деснянську районну податкову розбиратися – коли це я реєструвався ФОП, де мої реєстраційні документи, порадили йти в ЦНАП, зареєструватися ФОП, заплатити 50 тищ і закритися…

Якийсь правовий абзац!

І у мене жодного документу про ті виплати! Але, все блоковане!

Навіть на роботу не можу влаштуватися. Всі карти в бані, а зарпати готівкою практично не видають…

Ось такі “листи щастя” податкова нині розсилає електронкою. Поставтеся уважно – оскаржуйте!

Це мінімум 50 тищ!
Потім вони пишуть у районну Виконавчу службу, та вас блокує, накладає арешти і знімає лише адмінсуд. А це 1000 баків на юристів…

Наголосували…

Ось повний текст наказу №666 – мабуть якісь сатаністи писали…

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/RE27419.html?fbclid=IwAR1Epu3pNoYEyZEo8oy2AVW9Zz78axLLVeMEy4j74PF7O5eLVF3uFSt1qww


Шановний платник податків !

Головне управління ДПС у м. Києві повідомляє, що станом на 13.10.2021 за Вами обліковується заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску.
Звертаємо увагу, що згідно з
Наказом від 24.07.2015 № 666 Міністерства фінансів України, при сплаті заборгованості з податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, тощо в розрахунковому документі у полі «Призначення платежу» зазначається код виду платежу – 140 (сплата коштів у рахунок погашення податкового боргу /заборгованості з єдиного внеску).
Приклад заповнення поля «Призначення платежу» в розрахунковому документі:
* ;140; код ЄДРПОУ/РНОКПП; погашення заборгованості зі сплати ЄСВ; ; ;
Таким чином, при заповненні платіжного доручення на сплату заборгованості в обов’язковому порядку просимо зазначати код сплати«140».
Додатково повідомляємо, що у разі несплати заборгованості,
Головним управлінням ДПС у м. Києві будуть вжиті заходи, щодо примусового її стягнення шляхом звернення до органів державної виконавчої служби.

У разі необхідності, для звірки стану розрахунків по платежам до бюджету, Ви можете скористатися електронним сервісом «Електронний кабінет платника податків», звернутись до Центру обслуговування платників податків за місцем реєстрації або зателефонувати:
520-61-85(Голосіївський р-н);
520-61-66(Дарницький р-н);
520-61-21(Деснянський р-н);
520-61-11(Дніпровський р-н);
520-61-23(Оболонський р-н);
520-61-83, 520-61-19 (Печерський р-н);
520-61-18(Подільський р-н);
520-61-74(Святошинський р-н);
520-61-82(Солом’янський р-н);
520-61-14,520-61-20 (Шевченківський р-н).

З повагою,
Головне управління ДПС у м.Києві

Днями подібний лист отримала і моя безробітна дружина – теж числиться платником податків, теж 50 тисяч ЄСВ заборгувала як ФОП, яким ніколи не була! Добре, хоч ще не в Реєстрі боржників – але то справа часу…

Головне управління ДПС у Києві (чи ДФС – не зрозуміло, як вони насправді називаються), на листи і скарги ніяк не реагує, продовжуючи незаконно здирати гроші у людей, які ніколи не реєструвалися як ФОП і платники ЄСВ першої групи! Фактично, фальсифікують документи!

Такі дії порушують Конституцію, права людини і взагалі Закон! Залишається шанс отримати пояснення від Міністра фінансів… Хтось же повинен навести лад в Київській міській податковій…

Публічне звернення до Міністра фінансів України Марченка Сергія Михайловича

Шановний пане Міністре!

Просимо публічно пояснити суть Наказу від 24.07.2015 № 666 Міністерства фінансів України, що у такій релігійній країні як наша, однозначно сприймається як сатанинський. Чи може Міністерство видати наказ під іншим номером?

Прикриваючись цим сатанинським номером, податкові органи, у тому числі ГУ ДПС у м.Київ, розпочали справжній податковий терор, масово оголошуючи платників податків з числа колишніх СПД, самозанятих, які ніколи не реєструвалися як ФОП, не значаться у відповідних реєстрах, не оформлювалися як платники ЄСВ першої групи боржниками з виплат ЄСВ, заднім числом, незаконно, нараховуючи до 50 тисяч гривень боргу!

Вже відомо, що під ці неконституційні податкові репресії потрапили десятки відомих журналістів, політиків, громадських діячів…

На чисельні скарги і звернення, ГУ ДПС Києва не реагує, продовжуючи направляти до районних відділень Виконавчої служби дивні листи про незаконний позасудово призначений борг, після чого жертви фінансового терору, яких ніхто не повідомляє про такі зміни у особистому житті, вносяться до Єдиного реєстру боржників з блокуванням банківських рахунків, нотаріальні дії, заборона виїзду за кордон…

Просимо провести негайну інвентарізацію Реєстрів підприємців і страховиків, визначити, хто дійсно має сплачувати ЄСВ, зробити звірку виплат Єдиного страхового внеску – адже люди платять податки за основним місцем роботи – маємо подвійне оподаткування!

Просимо прояснити незаконні дії податкових органів з нарахування ЄСВ і припинити це свавілля!

З повагою,

Віктор Тригуб, редактор журналів “Нова Січ” і “Музеї України”

 

https://www.novasich.top/?p=13667

https://www.socvector.org.ua/?p=5140

https://www.secondusa.top/?p=9489

https://site.ua/viktor.trygub/satanisti-minfinu-nakaz-666-iyo6g45

Від admin