Оголошується програма стажувань у французьких музейних інституціях для працівників музейної сфери та незалежних кураторів

Програма стажувань для фахівців музейної сфери та незалежних кураторів здійснюється у рамках домовленостей між Міністром культури та інформаційної політики України та Міністром культури Франції, за підтримки Французького інституту в Україні та Українського інституту.

Мета програми – поглиблення, розширення знань та обмін професійним досвідом, встановлення горизонтальних зв’язків між інституціями та промоція української культури.

Програма передбачатиме візити до ключових музейних інституцій Франції та безпосередню роботу з колегами в музеях за окремими напрямками. Перший візит заплановано на червень 2023 року. Тривалість – 10 днів.

Відбір кандидатів буде здійснено спільно Міністерством культури та інформаційної політики, Українським інститутом та Французьким інститутом в Україні на основі поданих заявок.

Заявки можна заповнити за цим посиланням.

Важливо! Буде звертатися увага на професійний досвід, чітко окреслену мету візиту, володіння іноземною мовою не нижче середнього рівня.

Від admin