Всі дорослі завжди радять дітям не поспішати дорослішати й насолоджуватися безтурботним дитинством, бо щойно вони виростуть, то за однотонними буднями забудуть  що таке розваги ,відпочинок  та й взагалі  позитивні емоції.

Дійсно  якщо  поспостерігати ввечері за вулицями міста , то схоже на початок зомбі-апокаліпсису  , «тіла» ледь перебираючи ногами плентаються додому не помічаючи як  життя  проходить повз них .

Проте це лише про тих хто працює не за покликанням . А ті, хто слухає своє серце й робить те що подобається- насолоджується кожним днем. Так ,такі люди дійсно існують і одні з них це співробітники телеканалу ICTV.

28 січня телеканал зустрів студентів-практикантів з університету “Україна” , познайомив їх зі своєю роботою та дивовижним світом телебачення . Розібратися з  цим допомагала Тетяна Каченюк , яка посідає посаду комерційного директора телеканалу . Це – неймовірна жінка!

ICTV перший телеканал який дозволив юним журналістам бути присутніми біля апаратної під час проведення прямого ефіру!

Групі провели міні-презентацію в  якій ознайомили  з видами реклами та й взагалі як подавати людям інформацію , щоб це було цікаво.

Студенти побували в студіях, редакції, тим самим відчули себе в різних ролях.

В команді цього телеканалу працюють надзвичайно талановиті та творчі особистості , які створюють геніальні проекти . Після екскурсії студенти ще довго були враженні і хотіли б надалі підтримувати зв’язок з новими знайомими.

-Доросла творча людина – це дитина яка вижила! – сказала Тетяна Каченюк під час свого неймовірно яскравого, емоційного виступу. -І канал ICTV дозволяє розкрити весь потенціал!

Дар’я Чумак, студентка Університету “Україна”

Від admi vik