У  ГОСТЯХ В  «ГОЛОСУ  УКРАЇНИ»

Голос  України – це всеукраїнська державна газета,  в якій публікуються Закони Українипостанови Верховної Ради відповідно до Закону «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації».

У редакції саме цієї газети 25 січня  побували  студенти Університету «Україна».
«Голос України» було засновано 1-го січня 1991 року. У 90-х роках кожен випуск газети мав мільйонний наклад, а зараз газета виходить 60-ти тисячним тиражем 5 разів на тиждень.

Кореспонденти редакції працюють  в 20-ти  областях нашої держави, а тому новини з усієї України надходять до редакції оперативно та « з перших вуст».
Голос України – це не просто видавництво, – це злагоджений колектив , привітні та висококваліфіковані працівники.

У підпорядкуванні видавництва є навіть власна футбольна команда, тож вся редакція  прикрашена нагородами не тільки за літературні та художні, а й спортивні досягнення колективу.

Підводячи підсумок, варто зауважити, що Голос України – це не тільки незамінна складова частина висвітлення діяльності органів влади, це насамперед колектив, який професійно і якісно виконує свою роботу , і хоч в сучасному світі газета втрачає свою популярність серед певних верств населення, видавництво з такими відданими своїй праці майстрами слова  зможе не тільки утримати, а й збільшити свою аудиторію читачів.

Юрій Вовкотруб, студент Університету “Україна”

 

Від редакції: на базі сайтів Української пресової корпорації триває практика студентів-журналістів Інституту філології і масових комунікацій Університету “Україна”. Вже побували в Нацмузеї Пирогів, Укрінформі, на Інтері, в Голосі України… Чекаємо Вечірній Київ, кіностудію Довженка, Фільм ЮА…

Від admi vik