Цього року святкування Дня Європи в Україні стало особливо знаковим для великої творчої родини Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського.

Спільною працею ми започаткували Міжнародний фестиваль «Європейська весна в Академії», спільними зусиллями на прохання викладачів та студентів був заснований Благодійний фонд розвитку Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського «Київська консерваторія».

У суботу 18 травня відбулась урочиста презентація Благодійного фонду і я хочу щиро подякувати всім гостям того особливого вечора за те, що розділили з нами радість від цієї важливої події. Я дякую усім меценатам, які зробили перші неоціненні вклади у майбутній розвиток Академії.

Я вдячний їм за небайдужість до українського музичного мистецтва і сподіваюсь, що до цього їх спонукали поклики сердець.

Я дуже дякую організаторам Ганні Різаєвій, Валерії Жарковій, Лесі Олійник, арт-директору проекту Наталії Муромець за організацію та проведення заходу на найвищому рівні європейського зразка.

Слова вдячності я адресую меценатам Олегу Дзюбяку та Анні Денисовій за важливі вклади у розвиток консерваторії та українського музичного мистецтва.

Я вірю, що саме такими важливими кроками твориться музична історія України!

Максим Олегович Тимошенко

Від admin