ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ

ІМ. Д.І. ЯВОРНИЦЬКОГО

презентація

«Книги пам`яті воїнів Дніпропетровщини, загиблих в АТО»

5 грудня 2017 р. о 14.00 в залі Пам`яті музею «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО» (будівля Діорами «Битва за Дніпро» пр. Дмитра Яворницького, 16) відбудеться презентація книги «Книги пам`яті воїнів Дніпропетровщини, загиблих в АТО»

 

Книга містить поіменний список та короткі біографії загиблих мешканців Дніпропетровщини, що брали участь в російсько-українській війні на Сході України протягом 2014-2017 рр.

В Книзі представлені 496 життєписів загиблих бійців ЗСУ та добровольчих батальйонів, де подані основні біографічні відомості (навчання, роботу, бойовий шлях в зоні антитерористичної операції, місце поховання, нагороди та інформацію про встановлення меморіальних дошок та стел).

Видання здійснене за ініціативи депутата  Дніпропетровської обласної ради Боняка В.В. та Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького.

Авторський колектив – співробітники відділу музею «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО»

 

Контактна особа: н/с відділу «Громадянський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО» ДНІМ ім. Д.І. Яворницького Войцеховська Тетяна (067-177-31-54)

 

Від admi vik