Скіфські правителі й воїни оживають, коли в музеї знаходиться оригінал Золотої пекторалі!
Вперше від початку Доби Великого Карантину! До Скарбниці повертаються театралізовані екскурсії.

У супроводі скіфської цариці, воїна та амазонки ви здійсните дивовижну подорож у таємничий та загадковий скіфський світ, “з перших вуст” дізнаєтеся про звичаї та вірування цього легендарного народу, помилуєтеся скарбами скіфських володарів, побачите на власні очі, як відкрилася світу унікальна археологічна знахідка ХХ століття — Золота пектораль.

Театралізована екскурсія «Скіфія золота» розпочнеться 18 грудня, в суботу, о 18:00. Відвідати музей можна лише з документом, що підтверджує вакцинацію, чи негативний ПЛР-тест на Covid-19.

Адреса Скарбниці Національного музею історії України: вул. Лаврська, 9, корпус 12 (територія Національного заповідника «Києво-Печерська лавра»). Вхід до заповідника – через головну браму.

Додаткова інформація за телефоном (044) 278 48 64 або 067 587 02 61.

Вартість участі – 250 грн.

Квитки можна придбати в касі музею (щодня з 10:00 до 16:45, крім понеділка).
Щоб придбати квиток у день заходу, його потрібно обов’язково забронювати за телефоном: 067 587 02 61 (Лілія).

Кількість місць обмежена, тому квитки необхідно викуповувати заздалегідь!

Подія на фейсбуці

Національний музей історії України — провідний історичний музей країни, який працює з 1899 року. Експозиція музею розташована на 4-х поверхах. Колекція налічує близько 800 тис. експонатів світового значення, які представляють історію України від палеоліту до ХХІ сторіччя.

Центральний корпус музею розташовується на Старокиївській горі за адресою вул. Володимирська, 2. Також у музею є філія – Скарбниця Національного музею історії України, який знаходиться на території Києво-Печерської Лаври (вул. Лаврська, 9), та окремий сектор «Музей Української революції 1917—1921 років».

 

Від admin